Over ons

Welkom bij mindset-business-finance.com! Op deze website gaat het om de juiste mindset om jezelf te verbeteren, alles rondom (e)business en je financiën (met name dividend beleggen).

Wie ben ik

Ik ben Sebastiaan en ben deze website begonnen om mijn kennis te delen. Waarom? Daarvoor moet ik eerst wat meer over mijzelf vertellen!

Met 7 jaar werkervaring bij een bank en de HBO studie Financial Service Management, met een minor in beleggen, heb ik veel kennis opgedaan als het gaat om beleggen. Beleggen op advies van een bank past echter niet bij mijn persoonlijke situatie. Daarom ben ik een zoektocht begonnen naar wat wel bij mij past.

Ik heb tientallen boeken gelezen over vrijwel alle vormen van beleggen. Dit heb ik in praktijk gebracht, zo heb ik in Forex gehandeld (zowel handmatig, als met een zelf geprogrammeerde autotrader), heb ik in opties gehandeld en aandelen.

Momenteel beleg ik vrijwel uitsluitend in aandelen en specifiek aandelen met een hoog dividend rendement. Mijn doel is een portefeuille op te bouwen, die voldoende dividendrendement oplevert om als aanvullend (en toekomst vervangend) inkomen kan dienen.

Er is weinig geschreven over dividend beleggen, vandaar dat ik mijn ervaringen op deze site deel.

“The way to get started is to quit talking and begin doing”
Walt Disney

Had ik al gezegd dat ik gek ben op quotes? Bij deze!

Om mijn doelen sneller te bereiken, is het ook (binnenkort) mogelijk om maandelijks 2 aandelentips te ontvangen tegen een klein bedrag, zodat ook jij een aandelenportefeuille op kan bouwen.

Naast beleggen in dividend aandelen, heb ik ook een portefeuille bij een aantal peer to peer platformen. Je kan hier zelf geld uitlenen tegen ongeveer 10% rendement aan andere bedrijven en particulieren. Mijn favoriete platform is Mintos.com. Meer weten, lees hier de review.

Mijn successen, ervaringen, kennis en misstappen zal ik op deze website delen, in de hoop dat het jullie inspireert, motiveert en jullie ook kunnen leren!

Volg ons bij eToro!

Je kan mijn portefeuille volgen op eToro onder de naam ‘incomeTrader’ (deze wijkt wel af van de dividendportefeuille die we als product aanbieden, aangezien lang niet alle producten bij eToro beschikbaar zijn). Heb je nog geen account en wil je beleggen (zonder transactiekosten) bij eToro, dan kan via onderstaande banner:

Heb je vragen, opmerkingen of tips mail naar contact@mindset-business-finance.com of stel je vraag op onze Facebookpagina!