Welkom bij mindset-business-finance.com! Met deze website willen we iedereen ondersteunen om te kunnen beleggen. Je vindt hier reviews, analyses, tips over aandelen, beleggen, mindset en nog veel meer..

Wie ben ik

Ik ben Sebastiaan en ben deze website begonnen om mijn kennis te delen. Waarom? Daarvoor moet ik eerst wat meer over mijzelf vertellen!

Met 7 jaar werkervaring bij een bank en de HBO studie Financial Service Management, met een minor in beleggen, heb ik veel kennis opgedaan als het gaat om beleggen. Beleggen op basis van advies van een bank past echter niet bij mijn persoonlijkheid. Het is gestandaardiseerd en je betaalt redelijk wat kosten. Daarom ben ik een zoektocht begonnen naar wat wel bij mij past.

Naast werkervaring, heb ik tientallen boeken gelezen over vrijwel alle vormen van beleggen. Dit heb ik in praktijk gebracht, zo heb ik in Forex gehandeld (zowel handmatig, als met een zelf geprogrammeerde autotrader), heb ik in opties gehandeld en uiteraard in aandelen.

Momenteel beleg ik vrijwel uitsluitend in aandelen. De aandelen moeten kwalitatief goed zijn en bij voorkeur dividend uitkeren. Mijn doel is een portefeuille op te bouwen, die voldoende dividendrendement oplevert om als aanvullend (en toekomst vervangend) inkomen kan dienen.

Mijn doel met deze site is iedereen met dezelfde ambities (zelf te beleggen zonder advies) op weg te helpen.

“The way to get started is to quit talking and begin doing”
Walt Disney

Had ik al gezegd dat ik gek ben op quotes? Bij deze!

Om mijn doelen sneller te bereiken, verdien ik met deze website geld (naast mijn loondienstverband). Er zijn een aantal links waar ik een vergoeding voor krijg, als je bijvoorbeeld een account bij een broker aan maakt (momenteel DEGIRO, eToro en Mintos (die laatste is geen broker overigens). Koop je iets bij bol.com, nadat je op een link op deze site heb geklikt, dan krijg ik een klein percentage van de aankoopsom.

Naast beleggen in (dividend) aandelen, heb ik ook een portefeuille bij een aantal peer to peer platformen. Je kan hier zelf geld uitlenen tegen ongeveer 10% rendement aan andere bedrijven en particulieren. Mijn favoriete platform is Mintos.com. Meer weten, lees hier de review.

Mijn successen, ervaringen, kennis en misstappen zal ik op deze website delen, in de hoop dat het jullie inspireert, motiveert en jullie ook kunnen leren!

Volg ons bij eToro!

Ik beleg zelf bij DEGIRO (lees hier de review) en heb ook een portefeuille die je kan kopiëren bij eToro onder de naam ‘lowRiskStrategy’ (deze wijkt wel af van de product die we aanbieden, aangezien lang niet alle producten bij eToro beschikbaar zijn). Heb je nog geen account en wil je beleggen (zonder transactiekosten) bij eToro, dan kan via onderstaande banner:

Heb je vragen, opmerkingen of tips mail naar contact@mindset-business-finance.com of stel je vraag op onze Facebookpagina!