Heb je moeite met sparen? Of wil je nog beter worden in sparen? Doe mee met onze spaarchallenge!

Schrijf je vandaag in en start morgen. Je ontvangt 4 weken lang iedere dag een mailtje met een eenvoudige opdracht. De meeste kan je in enkele minuten uitvoeren.

Meer weten?

Bekijk de video over de spaarchallenge of lees onder de video verder!

Wat kan je verwachten?

Dit is geen ‘spaar elke dag 50 cent’ en ook niet ‘sluit je verzekering over, zodat je € 2,- bespaart’. Deze spaarchallenge is opgebouwd om je bewust na te laten denken over hoe je je geld uitgeeft, hoe je je kijk op geld kan veranderen en hoe je dat om kan zetten in ander gedrag waardoor je meer spaart. En dit alles zonder dat je iedere dag op een houtje moet bijten of alleen maar bezig bent met geld.

Je ontvangt elke dag een nieuwe opdracht per mail, waarvan de meeste binnen 5 minuten uit te voeren zijn. Nieuwsgierig? Gewoon mee doen, je hebt niets te verliezen (het is gratis en ik verkoop niks).

 

Waarom heb ik deze challenge opgezet?

Ik ben particulier adviseur bij een bank geweest. Daarbij adviseerde ik onder meer spaar- en beleggingsproducten. Het gekke is dat de meeste mensen wel een spaar-/beleggersrekening wilde, maar geen geld hadden. Het resultaat? De groot deel van deze geopende rekeningen was na een paar jaar nog steeds leeg. Eerlijk is eerlijk… Zelfs als adviseur stond er erg weinig op mijn spaarrekening (vaak minder dan 2x mijn maandelijkse vaste lasten)…

Pas een paar jaar later besefte ik dat het heel gek is, dat je op school veel verschillende dingen leert, maar hoe je met geld om moet gaan niet. Ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in hoe je om kan gaan met geld. Ik wil niet afhankelijk zijn van sociale verzieningen, ik wil zelf de keuze kunnen maken om niet tot mijn 70e te MOETEN werken. Het resultaat? Zowel mijn partner en ik werken partime (24 en 32 uur) en toch sparen we 25% tot 30% van onze vaste lasten iedere maand. Concreet: we kunnen iedere 4 maanden dat we zo blijven werken 1 maand eerder met pensioen (en dit percentage groeit alleen maar).

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en is er dus veel veranderd voor mij op financieel vlak. Mijn doel is mensen te helpen om ook hun financiën onder controle te krijgen! Deze challenge is een van de vele ideeën die ik heb, waarmee ik hoop zoveel mogelijk mensen te helpen.

Wil je ook starten met je weg naar financiële vrijheid? Start vandaag nog door je in te schrijven voor deze spaarchallenge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *